Rezervare online pentru : TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

Despre tur

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

 

NE PARE FOARTE RĂU, NU MAI AVEM LOCURI DISPONIBILE

Hunedoara este un județ care îți oferă de toate atunci când vine vorba despre turism: istorie, munți, peisaje deosebite, vestigii istorice incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, stațiuni montane sau balneare. Castelul Corvinilor este cetatea medievală a orașului Hunedoara, situat în „top 10 destinații de basm din Europa”.

Timișoara este supranumit “Mica Vienă”, “inima Banatului”, “orașul de pe Bega”, “orașul florilor”. Cel mai mare oraș din vestul țării și unul dintre cele mai frumoase din România. Cotat ca fiind unul dintre orașele cu cele mai bogate patrimonii arhitecturale și culturale din România, Timișoara este un obiectiv turistic pe care trebuie să-l adaugi pe lista locurilor vizitate. Timișoara este cunoscută și ca Temesvar în ungurească, Temisvar în sârbă, ca Temeschwar sau Temeschburg în germană, și ca Timisvar în bulgară.

Sibiu, un oraș divers și interesant, cu multe activităţi și atracţii turistice. Oraş medieval cu o istorie veche de 900 de ani, Sibiul a păstrat multe mărturii ale trecutului, care prezintă astăzi un interes deosebit pentru vizitatori. Zidurile vechilor centuri de apărare, turnurile denumite după breslele Sibiului, piețele centrale cu istoria lor, imobilele vechi încărcate de poveștile istoriei – multe dintre acestea adăpostind în trecut personalitățile Sibiului, muzeele orașului și tot ceea ce înseamnă viața culturală a unui oraș istoric care respiră aerul modernității și europenismului, creează în Sibiu un atu care atrage inevitabil vizitatori de toate vârstele. Istoria unui centru medieval recunoscut, atuurile unui oraș al premierelor în inovație, tehnică, educație și cultură, dinamismul unui oraș orientat spre Europa și valorile sale, oferă diversitatea pe care turiștii o caută în locațiile pe care le vizitează.

Un oraș cu o poziționare deosebită și o istorie veche, Brașov, supranumit „Orașul de sub Tâmpa”, are o atmosferă desprinsă parcă din cărțile cu povești, cu ale sale case colorate, cu turnulețe și acoperișuri țuguiate, din țiglă. Brașovul cel vechi și pitoresc poate fi descoperit “la pas” luând-o pe străduțele sale pietruite, căci mare parte din atracțiile sale sunt concentrate în centrul istoric. Braşov înseamnă istorie şi modernism. Faima sa se datorează în mare parte peisajelor superbe pe care le oferă cu multă dăruire Munții Bucegi și Făgăraș.

 

joi

19:00

 

luni dimineața

04:00-05:00

 

 

Citește Regulamentul de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara
↓ ↓ ↓

Regulament de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara

 •  Participaţii trebuie să se comporte adecvat şi să nu creeze disconfort, în caz contrar au obligativitatea de a părăsi grupul şi a se îndepărta pe cont propriu în Republica Moldova.
 • Participanţii sunt obligaţi să păstreze curăţenia în autocar şi la locul de cazare, mai exact, să nu lase în urma sa resturi şi gunoi.
 • Participanţii trebuie să respecte locul şi ora anunţată de către coorodonator, în caz contrar rămân pe cont propriu.
 • Participanţii trebuie să respecte programul obiectivelor turistice.
 • Participanţii trebuie să respecte respecte opririle preconizate ale autocarului şi să meargă la WC sau magazin în timpul liber.
 • Participanţii trebuie să respecte legile ţării, în caz de încasare a unei amende sunt nevoiţi să o achite din cont propriu ( exemplu: traversarea străzii prin zone nepermise).
 • Se păstrează tricolorul la mâna dreapta pentru a se identifica ușor participanții grupului, inclusiv la muzee se poate arăta tricolorul.
 • Participanţii nu trebuie să consume produse cu mirosuri stridente în autocar (carne, peşte, salam, cipsuri,alcool, etc) pentru a nu crea disconfort celorlalţi.
 • Participanţii trebuie să stea alături de grup în timpul deplasării la obiectivele turistice, în caz că se îndepărtează de grup fără a anunţa coordonatorul rămân pe cont propriu.
 • În cazul distrugerii bunurilor în timpul deplasării cu autocarul, la locul de cazare sau la obiectivele vizitate sunteţi obligat să plătiţi contravaloarea bunurilor.
 • In muzee nu se ating deloc obiectele expuse, tablourile etc. Dacă este permisă fotografierea, poza se face fără bliţ/flash/ ”spâşcă”!!
 • Pozele, sau filamatul poate fi făcut doar cu acordul gazdei și coordonatorului, în caz contrar nu vor mai putea intra grupurile la obiectivul dat.

P.S.  Asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie numărul de telefon al coordonatorului; în caz că vă rătăciţi/pierdeţi de grup rugaţi un trecător să apeleze telefonic coordonatorul sau ghidul, sau mergeți la cazare pe cont propriu și așteptați acolo. (nr de telefon se cere de la coordonator în momentul urcării în autocar din R. Moldova)

Dacă intervine un disconfort  adresaţi-vă coordonatorului.

Comments

comments

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

 • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
 • 2 nopți de cazare gratuită (cămin)

Ziua 1,HUNEDOARA

✔️ Castelul Corvinilor din Hunedoara 🔶 ✔️ Cetatea Deva 🔶

Ziua 2 ,Timișoara

✔️ Catedrala Mitropolitană și Piața Operei 🔶 ✔️ Piața Victoriei 🔶 ✔️ Piața Unirii 🔶 ✔️ Muzeul satului Bănățean Timișoara 🔶 ✔️ Castelul Huniade (Muzeul Banatului) 🔶 ✔️ Sinagoga din Cetate 🔶 ✔️ Bastionul Maria Theresia 🔶 ✔️ Biserica romano-catolică Millenium 🔶 ✔️ Parcul Rozelor 🔶

Ziua 3,Sibiu și Brașov

drum spre R. Moldova ✔️ Turnul Sfatului din Sibiu 🔶 ✔️ Piața Mare din Sibiu 🔶 ✔️ Piața Mică din Sibiu 🔶 ✔️ Piața Huet din Sibiu 🔶 ✔️ Podul Minciunilor din Sibiu 🔶 ✔️ Biserica Evanghelică din Sibiu 🔶 ✔️ Catedrala Ortodoxă din Sibiu 🔶 ✔️ Biserica Catolică din Sibiu 🔶 ✔️ Parcul Cetății ( Turnul Dulgherilor, Archebuzierilor, Turnul Olarilor, și Turnul Gros) 🔶 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔️ Piața Sfatului din Brașov 🔶 ✔️ Biserica Neagră din Brașov🔶 ✔️ Poarta Ecaterinei (Catharinei) din Brașov 🔶 ✔️ Poarta Schei din Brașov 🔶 ✔️ Turnul Alb și Turnul Negru din Brașov 🔶 ✔️ Strada Sforii din Brașov 🔶 ✔️ Muzeul Primei Școli Românești din Brașov🔶 ✔️ Cetățuia / Dealul Cetății din Brașov🔶 ✔️ Strada după ziduri din Brașov 🔶

Felicia Jaloba

Informații adiționale

 • Pornire : 28 iunie, 2018
 • Întoarcere : 02 iulie, 2018
 • Durata: 3 Zile, 2 Nopți
 • Persoane: 50
 • Kids : nu mai avem locuri libere
 • Disponibilitate: nu mai avem locuri libere
 • Preț transport: 850 lei
 • Cazare: Timișoara, cazare în cămin

Ai nevoie de ajutor?!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

2 zile, 1 noapte Începând cu 75 €

Excursie la TRANSFĂGĂRĂȘAN și Sighișoara

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

ARAD

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 750

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 500 lei + carte

Sibiu, Sighișoara

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 5 B

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions