Booking for : TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV


TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

Detalii tur

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

 

 

Hunedoara este un județ care îți oferă de toate atunci când vine vorba despre turism: istorie, munți, peisaje deosebite, vestigii istorice incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, stațiuni montane sau balneare. Castelul Corvinilor este cetatea medievală a orașului Hunedoara, situat în „top 10 destinații de basm din Europa”.

Timișoara este supranumit „Mica Vienă”, “inima Banatului”, “orașul de pe Bega”, “orașul florilor”. Cel mai mare oraș din vestul țării și unul dintre cele mai frumoase din România. Cotat ca fiind unul dintre orașele cu cele mai bogate patrimonii arhitecturale și culturale din România, Timișoara este un obiectiv turistic pe care trebuie să-l adaugi pe lista locurilor vizitate. Timișoara este cunoscută și ca Temesvar în ungurească, Temisvar în sârbă, ca Temeschwar sau Temeschburg în germană, și ca Timisvar în bulgară.

Sibiu, un oraș divers și interesant, cu multe activităţi și atracţii turistice. Oraş medieval cu o istorie veche de 900 de ani, Sibiul a păstrat multe mărturii ale trecutului, care prezintă astăzi un interes deosebit pentru vizitatori. Zidurile vechilor centuri de apărare, turnurile denumite după breslele Sibiului, piețele centrale cu istoria lor, imobilele vechi încărcate de poveștile istoriei – multe dintre acestea adăpostind în trecut personalitățile Sibiului, muzeele orașului și tot ceea ce înseamnă viața culturală a unui oraș istoric care respiră aerul modernității și europenismului, creează în Sibiu un atu care atrage inevitabil vizitatori de toate vârstele. Istoria unui centru medieval recunoscut, atuurile unui oraș al premierelor în inovație, tehnică, educație și cultură, dinamismul unui oraș orientat spre Europa și valorile sale, oferă diversitatea pe care turiștii o caută în locațiile pe care le vizitează.

Un oraș cu o poziționare deosebită și o istorie veche, Brașov, supranumit „Orașul de sub Tâmpa”, are o atmosferă desprinsă parcă din cărțile cu povești, cu ale sale case colorate, cu turnulețe și acoperișuri țuguiate, din țiglă. Brașovul cel vechi și pitoresc poate fi descoperit “la pas” luând-o pe străduțele sale pietruite, căci mare parte din atracțiile sale sunt concentrate în centrul istoric. Braşov înseamnă istorie şi modernism. Faima sa se datorează în mare parte peisajelor superbe pe care le oferă cu multă dăruire Munții Bucegi și Făgăraș.

Timisoara • Castelul Corvinilor din Hunedoara • Cetatea Deva • Sibiu • Brasov

Comentarii

Comentarii

Servicii incluse în preț

Informații adiționale

  • Pornire 20 iunie, 2019
  • Sosire 24 iunie, 2019
  • Durată : 3 Zile, 2 Nopți
  • Persoane : 36
  • Kids :
  • Disponibilitate : 23
  • Preț : 99 €
  • Locație Timișoara

Ai nevoie de ajutor?

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Îți recomandăm și aceste tururi

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

bd. Iuri Gagarin 3 (scuarul Gării Feroviare)

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

ABONARE LA OFERTE