Rezervare online pentru : Sibiu, Sighișoara

Sibiu, Sighișoara

Despre tur

Sibiu

Sibiu – supranumit ”orașul roșu” sau ”Mica Vienă”. Sibiul are reputația de a fi cel mai frumos oraș din România. Este greu să nu te lași cucerit de farmecul acestui ansamblu baroc a cărui frumusețe a făcut ca orașul să fie desemnat capitală europeană în 2007. Un oraș înalt și unul jos, care se îmbină în mod fericit, locuri spectaculoase și străduțe mărginite de clădiri zugrăvite în nuanțe pastel, acoperișuri de țiglă roșie, cu luncarne delicat conturate, o atmosferă specială… totul contribuie la puterea de seducție pe care Sibiul o exercită asupra vizitatorului.

Sighișoara

Dominând valea Târnavei Mari, cetatea Sighișoara te vrăjește dintr-odată. Cu o înfățișare foarte germană, cetatea istorică este fără îndoială una din bijuteriile Transilvaniei. Unitatea arhitectuală de dimensiuni umane și atmosfera liniștită își conjugă eforturile pentru a reține interesul vizitatorului. Vă va face plăcere să rătăciți pe străduțele calme, unde timpul pare să se fi oprit în loc.

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

 

Citește Regulamentul de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara
↓ ↓ ↓

Regulament de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara

 •  Participaţii trebuie să se comporte adecvat şi să nu creeze disconfort, în caz contrar au obligativitatea de a părăsi grupul şi a se îndepărta pe cont propriu în Republica Moldova.
 • Participanţii sunt obligaţi să păstreze curăţenia în autocar şi la locul de cazare, mai exact, să nu lase în urma sa resturi şi gunoi.
 • Participanţii trebuie să respecte locul şi ora anunţată de către coorodonator, în caz contrar rămân pe cont propriu.
 • Participanţii trebuie să respecte programul obiectivelor turistice.
 • Participanţii trebuie să respecte respecte opririle preconizate ale autocarului şi să meargă la WC sau magazin în timpul liber.
 • Participanţii trebuie să respecte legile ţării, în caz de încasare a unei amende sunt nevoiţi să o achite din cont propriu ( exemplu: traversarea străzii prin zone nepermise).
 • Se păstrează tricolorul la mâna dreapta pentru a se identifica ușor participanții grupului, inclusiv la muzee se poate arăta tricolorul.
 • Participanţii nu trebuie să consume produse cu mirosuri stridente în autocar (carne, peşte, salam, cipsuri,alcool, etc) pentru a nu crea disconfort celorlalţi.
 • Participanţii trebuie să stea alături de grup în timpul deplasării la obiectivele turistice, în caz că se îndepărtează de grup fără a anunţa coordonatorul rămân pe cont propriu.
 • În cazul distrugerii bunurilor în timpul deplasării cu autocarul, la locul de cazare sau la obiectivele vizitate sunteţi obligat să plătiţi contravaloarea bunurilor.
 • In muzee nu se ating deloc obiectele expuse, tablourile etc. Dacă este permisă fotografierea, poza se face fără bliţ/flash/ ”spâşcă”!!
 • Pozele, sau filamatul poate fi făcut doar cu acordul gazdei și coordonatorului, în caz contrar nu vor mai putea intra grupurile la obiectivul dat.

P.S.  Asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie numărul de telefon al coordonatorului; în caz că vă rătăciţi/pierdeţi de grup rugaţi un trecător să apeleze telefonic coordonatorul sau ghidul, sau mergeți la cazare pe cont propriu și așteptați acolo. (nr de telefon se cere de la coordonator în momentul urcării în autocar din R. Moldova)

Dacă intervine un disconfort  adresaţi-vă coordonatorului.

Comments

comments

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

 • 2 nopți de cazare în condiții de cămin
 • o masă pe zi
 • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
photo

Ziua 1,drum spre Sibiu

✔️ Viscri, numit și satul prinţului Charles 🔶 , ✔️ Biserica fortificată din Viscri ( 4 RON )🔶 , ✔️ Piața Cetății din Sighișoara 🔶 , ✔️ Piața Cetății din Sighișoara 🔶, ✔️ Turnul Cizamarilor din Sighișoara 🔶 , ✔️ Turnul Croitorilor din Sighișoara 🔶 , ✔️ Turnul Cizamarilor din Sighișoara 🔶 , ✔️ Turnul Cojocarilor din Sighișoara 🔶 , ✔️ Turnul Măcelarilor din Sighișoara 🔶, ✔️ Scara Școlarilor din Sighișoara 🔶
photo

Ziua 2 ,SIBIU

✔️ Turnul Sfatului din Sibiu 🔶 , ✔️ Piața Mare din Sibiu 🔶, ✔️ Piața Mică din Sibiu 🔶, ✔️ Piața Huet din Sibiu 🔶, ✔️ Podul Minciunilor din Sibiu 🔶, ✔️ Biserica Evanghelică din Sibiu 🔶, ✔️ Catedrala Ortodoxă din Sibiu 🔶, ✔️ Biserica Catolică din Sibiu 🔶, ✔️ Parcul Cetății ( Turnul Dulgherilor, Archebuzierilor, Turnul Olarilor, și Turnul Gros)🔶, ✔️ Biserica Catolică din Sibiu 🔶
photo

Ziua 3,Drum spre R. Moldova

✔️Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA” din Sibiu 🔶, ✔️ Grădina Zoologică Sibiu 🔶, ✔️Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus 🔶, ✔️ Piața Sfatului din Brașov 🔶, ✔️ Poarta Ecaterinei (Catharinei) din Brașov 🔶, ✔️ Poarta Schei din Brașov 🔶 , ✔️ Turnul Alb și Turnul Negru din Brașov 🔶 , ✔️ Strada Sforii din Brașov 🔶, ✔️ Muzeul Primei Școli Românești din Brașov🔶, ✔️ Cetățuia / Dealul Cetății din Brașov🔶 , ✔️ Strada după ziduri din Brașov 🔶

Alexandru Bîrcă

Informații adiționale

 • Pornire : 16 august, 2017
 • Întoarcere : 20 august, 2017
 • Durata: 3 zile şi 2 nopţi
 • Persoane: 47
 • Disponibilitate: 35
 • Preț transport: 500 lei + carte
 • Cazare: Sibiu

Ai nevoie de ajutor?!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

2 zile, 1 noapte Începând cu 75 €

Excursie la TRANSFĂGĂRĂȘAN și Sighișoara

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

ARAD

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 850 lei

TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

Book Now

2 zile, 1 noapte Începând cu 650 lei md

TRANSALPINA – ALBA IULIA

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 750

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 5 B

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions