Booking for : Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Tour Details

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca – considerat capitala culturală și economică a Transilvaniei, orașul este unul dintre cele mai dezvoltate centre din România. Cluj-Napoca oferă turiștilor, o bogată istorie ce se întinde pe mai mult de 2000 de ani și un patrimoniu turistic impresionant.

Pentru a cunoaște Clujul și frumusețile lui, vă propunem o călătorie prin istoria orașului, cel mai bine portretizată în obiectivele centrului vechi.

Lacul Roșu

Lacul Roșu – creat în urma unei prăbușiri de teren petrecute în 1837, numele și culoarea sa provin de la aluviunile de oxid de fier în suspensie.

Lacul Roșu în ungurește poartă și numele de „ucigașul”, este însoțit de reputație sinistră. Dacă oamenii de știință atribuie culoarea acestuia oxidului de fier, povestitorii văd în ea pe cea a sângelui. Să fie oare cel al Esterei, care a declanșat o cădere de grohotiș mortală cerându-le munților s-o elibereze din mâinile unui tâlhar de drumul mare? Sau cel al unei turme de oi, îngropate împreună cu păstorul și câinii, potrivit unei alte legende?

Cheile Bicazului

Cheile Bicazului se numără printre cele mai spectaculoase atracţii naturale din România. Formate în milioane de ani, în urma eroziunii stâncilor de granit de către apele învolburate ale râului cu acelaşi nume, Cheile Bicazului sunt poarta de trecere între regiunile Transilvania şi Moldova.

Din punct de vedere turistic, Cheile Bicazului sunt absolut spectaculoase, cu succesiuni de curbe şi serpentine care îţi dezvăluie la fiecare pas un peisaj sălbatic şi impresionant.

↓ TRASEU ↓

Citește Regulamentul de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara
↓ ↓ ↓

Regulament de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara

 •  Participaţii trebuie să se comporte adecvat şi să nu creeze disconfort, în caz contrar au obligativitatea de a părăsi grupul şi a se îndepărta pe cont propriu în Republica Moldova.
 • Participanţii sunt obligaţi să păstreze curăţenia în autocar şi la locul de cazare, mai exact, să nu lase în urma sa resturi şi gunoi.
 • Participanţii trebuie să respecte locul şi ora anunţată de către coorodonator, în caz contrar rămân pe cont propriu.
 • Participanţii trebuie să respecte programul obiectivelor turistice.
 • Participanţii trebuie să respecte respecte opririle preconizate ale autocarului şi să meargă la WC sau magazin în timpul liber.
 • Participanţii trebuie să respecte legile ţării, în caz de încasare a unei amende sunt nevoiţi să o achite din cont propriu ( exemplu: traversarea străzii prin zone nepermise).
 • Se păstrează tricolorul la mâna dreapta pentru a se identifica ușor participanții grupului, inclusiv la muzee se poate arăta tricolorul.
 • Participanţii nu trebuie să consume produse cu mirosuri stridente în autocar (carne, peşte, salam, cipsuri,alcool, etc) pentru a nu crea disconfort celorlalţi.
 • Participanţii trebuie să stea alături de grup în timpul deplasării la obiectivele turistice, în caz că se îndepărtează de grup fără a anunţa coordonatorul rămân pe cont propriu.
 • În cazul distrugerii bunurilor în timpul deplasării cu autocarul, la locul de cazare sau la obiectivele vizitate sunteţi obligat să plătiţi contravaloarea bunurilor.
 • In muzee nu se ating deloc obiectele expuse, tablourile etc. Dacă este permisă fotografierea, poza se face fără bliţ/flash/ ”spâşcă”!!
 • Pozele, sau filamatul poate fi făcut doar cu acordul gazdei și coordonatorului, în caz contrar nu vor mai putea intra grupurile la obiectivul dat.

P.S.  Asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie numărul de telefon al coordonatorului; în caz că vă rătăciţi/pierdeţi de grup rugaţi un trecător să apeleze telefonic coordonatorul sau ghidul, sau mergeți la cazare pe cont propriu și așteptați acolo. (nr de telefon se cere de la coordonator în momentul urcării în autocar din R. Moldova)

Dacă intervine un disconfort  adresaţi-vă coordonatorului.

Comments

comments

Comments

comments

Why you choose this package!

 • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
 • 2 nopți de cazare gratuită (cămin)
photo

Ziua 1,Cluj-Napoca

✔️ Lacul Izvorul Muntelui 〰️ ✔️ Lacul Roșu 〰️ ✔️ Cheile Bicazului 〰️ ✔️ Barajul Izvorul Muntelui〰️
photo

Ziua 2 , Cluj-Napoca

✔️ Parcul Central (Lac, Foișor, Cazino) 〰️ ✔️ Cetățuie (Monumentul Eroilor, Hotel Belvedere) 〰️ ✔️ Piața Muzeului (Biserica Minorităților, Catedrala Greco-Catolică, Monumentul Coloana Karolina, Biserica Franciscană) 〰️ ✔️ Vizitare Grădina Botanică 〰️
photo

Ziua 3,Salina Turda -Cheile Turzii- Targu Mureș

✔️ Cheile Turzii 〰️ ✔️ Salina Turda 〰️ intrare cu plată ( adulți 30 Ron, Copii- elevi - studenți - pensionari 15 Ron) ✔️ Cetatea Medievală din Târgu Mureș 〰️ ✔️ Catedrala Înălțarea Domnului din Târgu Mureș〰️ ✔️Biserica Buna Vestire din Târgu Mureș 〰️ ✔️ Centrul Istoric al Orasului Târgu Mureș 〰️
photo

Alexandru Bîrcă

Cluj Napoca

Lacul Rosu

Cheile Bicazului

Additional Info

 • Check In : 26 iulie, 2018
 • Check Out : 30 iulie, 2018
 • Duration : 3 Zile, 2 Nopți
 • Person : 50
 • Availability : 47
 • Price : 650 lei
 • Location : Cluj Napoca, Centrul Universitar Babeș Bolyai

Need Help!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recommend Tour Packages

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

bd. Iuri Gagarin 3 (scuarul Gării Feroviare)

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md