Booking for : Cluj-Napoca – Salina Turda – Târgu Mureș


Cluj-Napoca – Salina Turda – Târgu Mureș

Detalii tur

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca – considerat capitala culturală și economică a Transilvaniei, orașul este unul dintre cele mai dezvoltate centre din România. Cluj-Napoca oferă turiștilor, o bogată istorie ce se întinde pe mai mult de 2000 de ani și un patrimoniu turistic impresionant.

Pentru a cunoaște Clujul și frumusețile lui, vă propunem o călătorie prin istoria orașului, cel mai bine portretizată în obiectivele centrului vechi.

Salina Turda

Salina Turda. Locul unic în lume din inima Transilvaniei! 🇹🇩
📍 Conform unui top făcut de site-ul businessinsider.com Salina Turda se află pe numărul 22 în topul celor mai spectaculoase obiective turistice de văzut din lume.
📍La mare adâncime, în subteranul Transilvaniei, zăcămintele de sare au creat un loc spectaculos: Salina Turda.
📍Primele exploatări de sare de aici datează înca de pe vremea ocupației romane în Dacia.
📍Primul document care atesta existenta exploatarilor de sare la Turda este datat 1 mai 1271 si a fost emis de cancelaria maghiara.
📍În urma modernizărilor, salina a devenit unul dintre obiectivele turistice ale lumii. Un adevărat muzeu în care puteți afla cum se extrăgea sarea și un adevărat parc tematic în care să vă distrați ore în șir.
📍În Salină sarea are o puritate de 99%, iar rezervele sunt de aproximativ 39.000 milioane de tone.

 

Târgu Mureș

   .

↓ TRASEU ↓

Citește Regulamentul de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara
↓ ↓ ↓

Regulament de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara

 •  Participaţii trebuie să se comporte adecvat şi să nu creeze disconfort, în caz contrar au obligativitatea de a părăsi grupul şi a se îndepărta pe cont propriu în Republica Moldova.
 • Participanţii sunt obligaţi să păstreze curăţenia în autocar şi la locul de cazare, mai exact, să nu lase în urma sa resturi şi gunoi.
 • Participanţii trebuie să respecte locul şi ora anunţată de către coorodonator, în caz contrar rămân pe cont propriu.
 • Participanţii trebuie să respecte programul obiectivelor turistice.
 • Participanţii trebuie să respecte respecte opririle preconizate ale autocarului şi să meargă la WC sau magazin în timpul liber.
 • Participanţii trebuie să respecte legile ţării, în caz de încasare a unei amende sunt nevoiţi să o achite din cont propriu ( exemplu: traversarea străzii prin zone nepermise).
 • Se păstrează tricolorul la mâna dreapta pentru a se identifica ușor participanții grupului, inclusiv la muzee se poate arăta tricolorul.
 • Participanţii nu trebuie să consume produse cu mirosuri stridente în autocar (carne, peşte, salam, cipsuri,alcool, etc) pentru a nu crea disconfort celorlalţi.
 • Participanţii trebuie să stea alături de grup în timpul deplasării la obiectivele turistice, în caz că se îndepărtează de grup fără a anunţa coordonatorul rămân pe cont propriu.
 • În cazul distrugerii bunurilor în timpul deplasării cu autocarul, la locul de cazare sau la obiectivele vizitate sunteţi obligat să plătiţi contravaloarea bunurilor.
 • In muzee nu se ating deloc obiectele expuse, tablourile etc. Dacă este permisă fotografierea, poza se face fără bliţ/flash/ ”spâşcă”!!
 • Pozele, sau filamatul poate fi făcut doar cu acordul gazdei și coordonatorului, în caz contrar nu vor mai putea intra grupurile la obiectivul dat.

P.S.  Asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie numărul de telefon al coordonatorului; în caz că vă rătăciţi/pierdeţi de grup rugaţi un trecător să apeleze telefonic coordonatorul sau ghidul, sau mergeți la cazare pe cont propriu și așteptați acolo. (nr de telefon se cere de la coordonator în momentul urcării în autocar din R. Moldova)

Dacă intervine un disconfort  adresaţi-vă coordonatorului.

Comments

comments

Comments

comments

Servicii incluse în preț

foto

Ziua1, Cluj-Napoca

✔️ Parcul Central (Lac, Foișor, Cazino) 〰️ ✔️ Cetățuie (Monumentul Eroilor, Hotel Belvedere) 〰️ ✔️ Piața Muzeului (Biserica Minorităților, Catedrala Greco-Catolică, Monumentul Coloana Karolina, Biserica Franciscană) 〰️ ✔️ Vizitare Grădina Botanică 〰️
foto

Ziua 2,Salina Turda -Cheile Turzii- Targu Mureș

✔️ Cheile Turzii 〰️ ✔️ Salina Turda 〰️ intrare cu plată ( adulți 30 Ron, Copii- elevi - studenți - pensionari 15 Ron) ✔️ Cetatea Medievală din Târgu Mureș 〰️ ✔️ Catedrala Înălțarea Domnului din Târgu Mureș〰️ ✔️Biserica Buna Vestire din Târgu Mureș 〰️ ✔️ Centrul Istoric al Orasului Târgu Mureș 〰️
foto

Alexandru Bîrcă

Cluj Napoca

Lacul Rosu

Cheile Bicazului

Informații adiționale

 • Pornire 12 aprilie, 2019
 • Sosire 15 aprilie, 2019
 • Durată : 2 zile, 1 Noapte
 • Persoane : 50
 • Disponibilitate : 47
 • Preț : 65 €
 • Locație Cluj Napoca

Ai nevoie de ajutor?

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Îți recomandăm și aceste tururi

3 zile, 2 nopți Start From 129 €

Delta Dunării și Marea Neagră

Vezi detalii

2 zile, 1 noapte de cazare Start From 1200 MDL €

Excursie | Sighișoara, Sibiu, Cetatea Rupea

Vezi detalii

2 zile, 1 noapte de cazare Start From 1200 €

Targul de Craciun | Sibiu si Brasov

Vezi detalii

1 zi Start From 600 MDL €

1 decembrie la Alba Iulia

Vezi detalii

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

bd. Iuri Gagarin 3 (scuarul Gării Feroviare)

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md