Rezervare online pentru : Bucureşti, Sinaia [Prahova], Brașov [4-6 mai]

Bucureşti, Sinaia [Prahova], Brașov [4-6 mai]

Despre turBucureşti  – cunoscut sub numele de Micul Paris. București este un spațiu al parcurilor, clădirilor culturale, localurilor chic și al străzilor pline de viață. Oraşul se prezintă cu un profil complet eclectic, de vreme ce clădirile vechi care încă mai există, şi care au o valoare istorică de nedisputat, sunt în mod eterogen puse în oglindă cu stabilimentele construite fie în stil comunist, fie într-un stil modern.

 

Sinaia – una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România se prezintă vizitatorului cu un bogat trecut cultural și social. Fosta reședință a regilor, și purtând un nume sfânt, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oară Mănăstirii Sinaia de către Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia înbină neîntrecut frumusețea naturii cu cea a artei arhitecturale.

 

 

Un oraș cu o poziționare deosebită și o istorie veche, Brașov, supranumit „Orașul de sub Tâmpa”, are o atmosferă desprinsă parcă din cărțile cu povești, cu ale sale case colorate, cu turnulețe și acoperișuri țuguiate, din țiglă. Brașovul cel vechi și pitoresc poate fi descoperit “la pas” luând-o pe străduțele sale pietruite, căci mare parte din atracțiile sale sunt concentrate în centrul istoric. Braşov înseamnă istorie şi modernism. Faima sa se datorează în mare parte peisajelor superbe pe care le oferă cu multă dăruire Munții Bucegi și Făgăraș.

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

Joi

22:00

Duminică spre Luni

04:00-05:00

 

 

Citește Regulamentul de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara
↓ ↓ ↓

Regulament de desfăşurare a proiectului Cunoaşte-ţi Ţara

 •  Participaţii trebuie să se comporte adecvat şi să nu creeze disconfort, în caz contrar au obligativitatea de a părăsi grupul şi a se îndepărta pe cont propriu în Republica Moldova.
 • Participanţii sunt obligaţi să păstreze curăţenia în autocar şi la locul de cazare, mai exact, să nu lase în urma sa resturi şi gunoi.
 • Participanţii trebuie să respecte locul şi ora anunţată de către coorodonator, în caz contrar rămân pe cont propriu.
 • Participanţii trebuie să respecte programul obiectivelor turistice.
 • Participanţii trebuie să respecte respecte opririle preconizate ale autocarului şi să meargă la WC sau magazin în timpul liber.
 • Participanţii trebuie să respecte legile ţării, în caz de încasare a unei amende sunt nevoiţi să o achite din cont propriu ( exemplu: traversarea străzii prin zone nepermise).
 • Se păstrează tricolorul la mâna dreapta pentru a se identifica ușor participanții grupului, inclusiv la muzee se poate arăta tricolorul.
 • Participanţii nu trebuie să consume produse cu mirosuri stridente în autocar (carne, peşte, salam, cipsuri,alcool, etc) pentru a nu crea disconfort celorlalţi.
 • Participanţii trebuie să stea alături de grup în timpul deplasării la obiectivele turistice, în caz că se îndepărtează de grup fără a anunţa coordonatorul rămân pe cont propriu.
 • În cazul distrugerii bunurilor în timpul deplasării cu autocarul, la locul de cazare sau la obiectivele vizitate sunteţi obligat să plătiţi contravaloarea bunurilor.
 • In muzee nu se ating deloc obiectele expuse, tablourile etc. Dacă este permisă fotografierea, poza se face fără bliţ/flash/ ”spâşcă”!!
 • Pozele, sau filamatul poate fi făcut doar cu acordul gazdei și coordonatorului, în caz contrar nu vor mai putea intra grupurile la obiectivul dat.

P.S.  Asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie numărul de telefon al coordonatorului; în caz că vă rătăciţi/pierdeţi de grup rugaţi un trecător să apeleze telefonic coordonatorul sau ghidul, sau mergeți la cazare pe cont propriu și așteptați acolo. (nr de telefon se cere de la coordonator în momentul urcării în autocar din R. Moldova)

Dacă intervine un disconfort  adresaţi-vă coordonatorului.

Comments

comments

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

 • 2 nopţi de cazare în condiții de cămin
 • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
photo

Ziua 1,Bucureşti

✔️ Centrul Vechi a Bucureștiului🔶 ✔️ Patriarhia Română 🔶 ✔️ Palatul Parlamentului 🔶 ✔️ Vizitarea Parcul Titan 🔶 ✔️ Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”🔶 ✔️ Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” 🔶
photo

Ziua 2 ,Prahova

✔️ Vizitare Mănăstirea Caraiman🔶 ✔️ Vizitare or. Sinaia 🔶 ✔️ Castelul Peleș din Sinaia 🔶 ✔️ Urcare în munții Bucegi la 1900 m altitudine 🔶
photo

Ziua 3,Braşov

✔️ Piața Sfatului din Brașov 🔶 ✔️ Biserica Neagră din Brașov (exterior) 🔶 ✔️ Poarta Ecaterinei (Catharinei) din Brașov 🔶 ✔️ Poarta Schei din Brașov 🔶 ✔️ Turnul Alb și Turnul Negru din Brașov 🔶 ✔️ Strada Sforii din Brașov 🔶 ✔️ Muzeul Primei Școli Românești din Brașov🔶 ✔️ Cetățuia / Dealul Cetății din Brașov🔶 ✔️ Strada după ziduri din Brașov 🔶

Valentin Creciun

photo

București

photo

Povestea Castelului Peleş

photo

Sinaia Art&Tour

photo

Cum a fost în turul [19-21 mai]

photo

Cum a fost în turul [26-28 mai]

Informații adiționale

 • Pornire : 03 mai, 2018
 • Întoarcere : 07 mai, 2018
 • Durata: 3 zile şi 2 nopţi
 • Persoane: 50
 • Disponibilitate: 45
 • Preț transport: 700 mdl
 • Cazare: CAMPINA, Județul Prahova , condiţii de cămin [3-4 persoane în cameră]

Ai nevoie de ajutor?!

Informații de contact

060 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

2 zile, 1 noapte Începând cu 75 €

Excursie la TRANSFĂGĂRĂȘAN și Sighișoara

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

ARAD

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 850 lei

TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

Book Now

2 zile, 1 noapte Începând cu 650 lei md

TRANSALPINA – ALBA IULIA

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 750

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 5 B

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions