Scrisoare de mulțumire

mesaje

Impresii Primul tur din 2017

Anatolie Butnari

Pavel Codreanu, primar

photo

Elena Savițchi

primar s. Borogani, r. Leova

Am avut marele noroc să călătorim, în perioada 22-24 iulie 2016, împreună cu 47 cetăţeni ai raionului Leova în România pe traseul Iaşi-Botoşani-Suceava, în cadrul proiectului „Cunoaşte-ţi Ţara”. Călătoria a fost peste aşteptările noastre. Aducem sincere și profunde mulțumiri autorilor acestui proiect, autorităților române, în special autorităților din Iași, Botoșani, Suceava și neapărat echipe de coordonare de la Chișinău, ce s-au implicat și au contribuit la buna lui derulare.

photo

Pavel Codreanu

primar s. Ruseștii Noi, r. Ialoveni

Impresia despre excursia din România : ”În memoria noastră, a celor 50 de oameni de diferite vârste din Ruseștii Noi, care am fost în vara trecută 2016 într-o excursie în Țara Noastră - România, va rămâne pentru totdeauna. Locurile istorice din Copou - Iași, Cetatea de Scaun - Suceava, Credința Veșnică - Putna, Înfrățirea Dorită - Războieni, Oamenii Dragi - Prietenii de la ”Acțiunea 2012”, toate acestea ne-au făcut să înțelegem - România este Patria Noastră. Suntem datori să ne cunoaștem Țara: Moldova și Muntenia, Ardealul și Banatul, Marea, Munții, Satul și Orașul este România Mara. Ura !

photo

Daria Dormenco

director L.T. ,,Alexei Mateevici'', or. Căușeni

Vreau să mulțumesc în numele Liceului și al celor 48 de beneficiari ai vizitei în cadrul proiectului ,, Cunoaște-ți Țara'' pentru organizarea și desfășurarea vizitei în data de 19-21 iulie 2016. Dorim să aducem mulțumiri organizatorilor pentru acest proiect social care ne-a oferit șansa să fim printre cei 100 000 basarabeni norocoși care-și vizitează Țara și sparg stereotipurile ce le au față de România. Sinecere mulțumiri echipei din Chișinău care muncesc non-stop și au contribuit pentru a face intenția noastră de a vizita România una reală și realizabilă. Ne exprimăm gratitudinea și respectul partenerilor acestui proiect social pentru contribuția de orice tip, contribuție care susține realizarea scopului și obiectivele proiectului.

photo

Șorici Petru

primar s. Nișcani, r. Călărași

În perioada 19-21 iulie 2016, 50 dintre locuitorii satului Nișcani, raionul Călărași au avut parte de o mini-vacanță de vis în România! Demult visam să vizităm locurile deosebite pe unde ,,au călcat” mari personalități precum Ștefan cel Mare, Mihai Eminescu, etc. Proiectul ne-a aferit posibilitatea de a cunoaște oameni noi, de a împrumuta anumite experiențe, dar ne-a ajutat și să ne redescoperim reciproc. Mulțumim organizatorilor și le urăm succese mari în continuare!

photo

Zina Pruteanu

Mulțumesc pentru o vacanță, tot a fost foarte bine organizat:) Am rămas foarte impresionată de frumusețea Lacului Roșu și de Cheile Bicazului, cu siguranță am să mai merg și anul viitor când mai organizați plecări spre alte destinații.

photo

Sergiu Casapu

Program super, organizare buna, locuri frumoase! Prin intermediul programului ne-am odihnit si la munte si la mare! Mai dorim si revenim in continuare

photo

Aliona Cotuc

E un proiect extraordinar! Vă mulțumim ca ne-ați dat posibilitatea de a vizita atâtea locuri frumoase.

photo

Elena Sîrbu

Vreau să mulțumesc organizatorilor acestui proiect, pentru munca depusă în realizarea excursiilor, îndemn toți concetățenii mei din Republica Moldova să meargă macar odată pe acele meleaguri de vis și să savureze din frumusețea acestei Tari.

photo

Viorica Cernea

Cu o deosebită admiraţie vreau să mulţumesc tuturor organizatorilor proiectului ``Cunoaşte-ţi Ţara``, deoarece am avut parte de o vacanţă de neuitat, de unde am luat cu mine, în sufletul meu, imaginea Ţării mele.O Ţară frumoasă, cu un popor temător de Dumnezeu, cu oameni ce gîndesc şi vorbesc româneşte.

Carolina Agapie
Un proiect super, deosebit de frumoase locuri am vizitat, un oras cu o istorie vastă, Cluj și un sir de mănăstiri. Am avut alaturi o echipă superbă, mulțumim. Aștept continuarea aceatui proiect.

photo

Olga Ghilescu-Tarlapan

Inițial când am accesat pagina am crezut că e de domeniul fantasticii să achiți doar transportul iar cazarea și o masă în zi să fie gratuite. Sincer am avut dubii până când m-am convins că e real tot ceea ce era scris. Și chiar am cunoscut Țara la propriu. Am vazut locuri frumoase și am făcut cunoștință cu oameni cu suflet mare! Țin să mulțumesc tuturor celor ce au gândit acest proiect. Vă doresc sănătate, răbdare și putere în munca care o depuneți și fie ca cât mai mulți oameni să-și Cunoască Țara!

Comments

comments