Vreau să fac parte din echipa Cunoaște-ți Țara!

Vrei să te implici în cel mai grandios proiect de turism dintre Republica Moldova și România?

Îți place să călătorești și să descoperi cele mai frumoase obiective turistice?

Dorești să dobândești competențe noi?

Îți place să lucrezi în echipă?

Vino alături de noi! Fii parte a proiectului ”Cunoaște-ți Țara” !

Ce obții tu?

  • Faci parte din cel mai grandios proiect de turism dintre Republica Moldova și România
  • Călătorești
  • Îți exersezi calitățile de leader
  • Legi prietenii și relații noi
  • Înveți să fii responsabil
  • Înveți cum să coordonezi un grup
  • Îți dezvolți noi abilități și competențe
  • Ajutăm să-ți transformi cunoștințele teoretice în practică
  • Adaugi experiență în CV-ul tău

Ce spun Voluntarii din 2016?

Patricia Tofan

Proiectul ,,Cunoaște-ți Țara” mi-a marcat literalmente adolescența printr-un şir de responsabilități întâlnite pe parcursul tururilor.Momentele trăite în sânul acestei familii vor rămâne adevărate aventuri pentru întreaga viață, iar oamenii cu care am făcut cunoștință dau dovadă de temperament, verticalitate şi simțul umorului.

Alexandru Bîrcă

Proiectul „Cunoaște-ți Țara” mi-a oferit oportunitatea de a-mi dezvolta latura de coordonator și lider asupra unui grup dornic să-și cunoască țara. Mi-a oferit ocazia să cunosc noi oameni și astfel am făcut schimb de informații noi și utile. M-am convins că societatea mereu va fi predispusă să se implice în astfel de proiecte ce oferă ocazia nu doar de a afla, dar și de a vedea acele locuri pitorești, mănăstirile scăldate în verdeață și munții falnici ai României. Este un proiect inedit care mi-a marcat pe deplin o vară întreagă și îndemn pe fiecare să facă parte din echipa ce mereu e ambițioasă și binevoitoare de a face cunoștință cu Țara sa.

Oleg Lomov

Proiectul ,,Cunoaște-ți Țara” înseamnă o comunitate de oameni responsabili, dornici de a ajuta oameni și de a cunoaște locuri inedite acasă la ei. Prin intermediul acestu-i proiect am avut o experiență mare în a lucra cu oamenii, cu care am descoperit frumusețea în tot ce înseamnă România. Am avut o vară de neuitat, abia aștept să reînceapă proiectul.

Ecaterina Culiuc

Proiectul ”Cunoaște-ți Țara” înseamnă oameni frumoși de la care ai multe de invățat, înseamna dezvoltare personală multilaterală, căci e o „măiestrie” sa poți coordona un grup de 50 de oameni diferiți, să-i faci să se simtă bine și conștient să fii că călătoria lor depinde de tine. Nu în ultimul rând fiind voluntar, revii acasa cu mulți, tare mulți prieteni. Ai toate motivele să te implici, nu ezita!

Ecaterina Nipomici

Cunoaște-ți țara înseamnă mai mult decât un proiect, e genul de oportunitate care nu îți apare în față în fiecare zi. Dezvoltare personală, călătorie, îmbinarea utilului cu plăcutul, oricare ar fi scopul tău, Cunoaște-ți țara e mijlocul cel mai eficient în realizarea acestuia, iar asta pentru că îți arată viața din altă perspectivă, ca și cum te-ai trezi după un somn al rutinei implacabile.

Adrian Grosu

Proiectul ,,Cunoaște-ți Tara” a fost cea mai tare experiența de voluntariat. Pe parcursul proiectului am cunoscut o mulțime de oameni diferiți, dar în același timp uniți prin tot ceea ce fac. Am vizitat multe locuri care m-au copleșit și m-au făcut să mă întorc din nou și din nou la ele. Gluma și voia bună faceau ca fiecare tur să fie diferit și interesant.

Alex Bordian

Proiectul Cunoaște-ti Țara mi-a oferit posibilitatea redescoperirii sentimentului de mândrie patriotică prin declanşarea de emoţii, aprecieri asupra frumuseţilor fizice, economice, religioase ale teritoriului patriei şi împletirea cu elemente de istorie ale trecutului şi prezentului poporului român. Sunt mîndru că am fost voluntar în 2016 și abia aștept relansarea proiectului.

Dacă te-am convins că merită să-ți petreci vara altfel, așteptăm

 să te înregistrezi! 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Comentarii

Comentarii