Excursii în Moldova - Cunoaste-ti Tara

Excursii în Republica Moldova

Organizăm excursii pentru grupuri

SUNĂ LA 060 61 41 41

îți vom crea o ofertă personalizată

Visăm la țări exotice și destinații de vacanță cât mai uau. Însă, de foarte multe ori, aceste locuri minunate se află chiar sub ochii noștri. Republica Moldova poate fi o comoară dacă știi cum s-o descoperi și cum s-o privești.

Moldova e despre tradiții și datini strămoșești. Moldova e despre dor și veșnicie. Moldova e despre plăcinte calde ca la bunica acasă și vin bun făcut acasă. Moldova e despre ospitalitate și oameni calzi. Moldova e despre horă și doină. Moldova e despre covorul bunicii de la țară și autenticitate. Moldova e despre tot ce ți-e mai drag! 

Cunoaște-ți Țara te îndeamnă să fii curios! Te invităm să descoperi Moldova altfel!

REZERVAȚIA NATURALĂ PRUTUL DE JOS

 Da, și în Moldova putem vedea specii rare de plante și vietăți: nufărul alb, crinul de apă, lebede, hermelina, vidra, nurca europeană. Unde? În sudul Moldovei, în raionul Cahul, de-a lungul cursului inferior al râului Prut. Rezervația Prutul de Jos e o adevărată oază paradisiacă de vegetație cu desișuri de trestii și stufăriș, de sălcii, cu lunci și păduri de stejar. Aici te așteaptă un adevărat muzeu al biodiversității care trebuie menționat, este înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vino aici să te minunezi de aceste frumuseți printr-o plimbare pe jos sau cu barca.

CONACUL MANUC BEY

Complexul istorico-arhitectural Manuc Bey se află în Hîncești și include: Palatul lui Manuc, Casa vechilului, Castelul de vânătoare, Clădirea contesei, Turnul de veghe. Acesta se află în Registrul monumentelor de cultură al Republicii Moldova. Construit la începutul secolului XIX, de către un negustor de origine armeană sub dominație țaristă, complexul este construit în stil francez de o rară frumusețe. Vino să descoperi eleganța mobilierului, arhitectura minunată și simte spiritului unei epoci demult apuse.

ORHEIUL VECHI

O priveliște spectaculoasă reprezentativă pentru Moldova este Orheiul Vechi, amplasat în valea Rătului, care parcă îmbrățișează complexul arheologic masiv de sute de ani. Un adevărat muzeu în aer liber, aici poți vizita cetatea getică, cetatea medievală, hanul, biserica, crucea din piatră din secolul XVIII. Datorită reliefului stâncos, s-au format peșteri săpate în stâncile calcaroase. De o unicitate deosebită este biserica din interiorul stâncii care adăpostește câteva icoane pictate pe lemn sau pe pânză din secolele XVII și XVIII.

Îți punem la dispoziție oferte personalizate. Completează formularul de aplicare sau ia legătura cu noi prin telefon.

AFLĂ DETALII


Completează

Formularul

ACHITĂ ONLINE

Comandă un apel

Te sunăm NOI

URMĂREȘTE-NE PE INSTAGRAM

  Excursie Orheiul Vechi

  de la 200 lei

  Situl arheologic Orheiul Vechi, Pivnițile Brănești, Mănăstirea Curchi

  TOP

  Excursie la Pădurea Domnească

  de la 250 lei

  Zimbrăria, Suta de movile, Țara Bâtlanilor, Cheile Butești

  NEW

  Excursie la Soroca

  de la 300 lei

  Cetatea Soroca, Dealul Țiganilor, Râpa Bechir, Lumânarea Recunoștinței, Cosăuți

  NEW

  Excursie la Conacul lui Manuc Bei

  de la 125 lei

  Conacul lui Manuc Bei + Ferma de struți de la Bardar

  TOP

  CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

  Colectivul Gimnaziului din Bălășești,Sîngerei a organizat 2 excursii cu Cunoaște-ți Țara și suntem mulțumiți pentru...

  Publicată de Veronica Loghin pe Sâmbătă, 11 mai 2019

  Există o planificare a timpului pe minute, lucru care duce la rezultate excelente din punct de vedere al obiectivelor...

  Publicată de Ana Malic pe Sâmbătă, 29 septembrie 2018

  Am avut un weekend foooaaarte frumos alaturi de Cunoaste-ti Tara. Am redescoperit Sibiul 😎 încîntată de Sighisoara si...

  Publicată de Nadya Mitu pe Joi, 29 noiembrie 2018

  Am decis cu clasa sa plecam intr-o excursie în calitate de petrecere de absolvire si nu ne pare rau nici pe o clipa! Am ramas cu experienta si impresii pe toata viata!

  Publicată de Augustin Bîrsan pe Luni, 25 iunie 2018

  COMPLETEAZĂ FORMULARUL

  Nume :


  Email :


  Telefon :


  Mesaj :


  Meniu