Despre noi - Cunoaste-ti Tara

Despre noi

Salut. Texte oficiale de alea care să te facă să te simți ca în parlament n-avem.

Noi suntem Cunoaște-ți Țara. Suntem o echipă de tineri care organizează și petrec excursii și drumeții în România. Mulți dintre cei care au călătorit cu noi spun că suntem realizatori de vise, sursă de inspirație, agenți ai frumosului, etc. Noi spunem simplu, suntem o agenție care-și respectă și chiar iubește clienții și facem totul pentru ca tu să te simți bine și să te întorci cu cele mai frumoase amintiri din excursiile pe care le organizăm.

Lasând falsa modestie la o parte, sunt câteva aspecte care fac să fim cea mai bună alegere atunci când decizi să călătorești în România.

„Cunoaște-ţi Țara” este un proiect de excursii în România cu peste 5 ani experiență

1. Suntem primii

Cunoaște-ți Țara are cea mai largă și incluzivă ofertă de excursii în România. Vizităm în total peste 100 de obiective turistice din România: munți, lacuri, muzee, trasee renumite, biserici, mănăstiri, cetăți etc.

2. Suntem Tineri

E marele noastru avantaj. Echipa Cunoaște-ți Țara are o medie de vârstă de sub 28 de ani. Marele avantaj al acestui fapt este că tinerii de-o vârstă cu noi care merg în excursii, se simt înțeleși și în largul lor, iar seniorii întineresc pentru câteva zile în timpul excursiilor, fiind prinși într-un cerc vioi și plin de viață.

3. Suntem deschizători de drumuri

Ne-au spus-o și cei care călătoresc cu noi, am observat și singuri – mai sunt unii pe piață care încearcă să plimbe ursul pe cărări și trasee pe care noi le-am gândit, planificat și ajustat pentru o experiență cât mai frumoasă. Dar, știi și tu, nici o copie nu bate originalul, așa că, nu ne supărăm prea mult pe ”colegii” noștri.

Vrei să ai parte de o experiență frumoasă în România? Scrie, sună, rezervă un loc și fii sigur, luni dimineață, întors dintr-o excursie Cunoaște-ți Țara vei gândi despre România și vei privi spre ea altfel.

ECHIPA CUNOAȘTE-ȚI ȚARA

Suntem cea mai tânără și unită echipă din R. Moldova.

Sergiu Croitor

Manager proiect

CONTACTEAZA-MA

Artemis Balan

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Aliona Pîslaru

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Oleg Lomov

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Valentin Creciun

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Constantin Vreme

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Ștefan Botezatu

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Cornel David

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Elena Stati

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Artemis Balan

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Andrian Grosu

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Artur Bețcu

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

5

Ani de experiență

32

Raioane participante

429

De instituții

97350

Persoane în excursii

0
Azi dimineață la balcon era frig. ☃️Cafeaua aburea mai mult decât de obicei. Orașul era liniștit, iar oamenii nu se grăbeau nicăieri. Duminica își ia ce-i al ei. Ce bine ar fi să fie duminică în fiecare zi. Chișinăul e prea aglomerat de obicei. 🔰Sighișoara însă are mereu acel aer de calmitate. Nimeni nu se grăbește nicăieri. Toată lumea zâmbește. Casele colorate sunt acolo ca să te facă să zâmbești. Doar florile de pe la balcoane tremură în dimineață.
Lasă gălăgia claxoanelor și trotuarele stricate din Chișinău pentru 2 zile și hai să redescoperi orașul medieval românesc în toată splendoarea lui.
Noi mergem la Sighișoara pe 📆27 sept cu aceeași nerăbdare cu care am mers și prima dată, pentru că știm ce frumuseți ne așteaptă acolo. Tu ce faci?😎
#cunoastetitara
#localsmd
#chisinau
1
Azi noapte luna🌝 plină a trecut peste cer ca un disc magic, care taie întunericul în două. M-am tot întrebat ce să fie asta oare apoi mi-am amintit. Era vineri, 13 și încă și lună plină. Cred că contele Dracula a dat maaaare sărbătoare ieri și probabil și-a epuizat rezervele de sânge🙄 pentru prietenii săi.

Așa că, fără prea multe ezitări, organizăm o nouă excursie spre 🏰Castelul Bran. Piatră dură și rece, camere mici, urși jupuiați și un ghid care ne va ajuta să ne afundăm în atmosfera Branului, vor avea grijă să nu plecăm de-acolo nemulțumiți.
.#cunoastetitara
#localsmd
#chisinau
0
Dacă am lăsa grijile să ne domine și ne-am gândi doar la ele, probabil viața asta nu și-ar avea rostul. Uneori trebuie să pui deoparte tot ce ai și să șerpuiești ușurel către un moment de relaxare.

La Cunoaște-ți Țara avem formula perfectă pentru a te deconecta de la griijle cotidiene și a te plimba un pic cu capul prin nori. Pe 🗓20 octombrie mergem să traversăm a nu știu câta oară Transalpina. E înaltă, e întinsă, e plină de peisaje frumoase. Dar nici nu e de mirare. Cum altfel ar putea fi Drumul Regelui?

Așa că, scutură-te de grijile pe care le ai, că nu le pierzii fii sigur. Rutina se ține de noi mai rău ca purecii de câine. Când te întorci luni dimineață, va fi tot acolo, dar ce bucurie că tu vei fi altul, mult mai odihnit și mai eficient.
.
Excursie | Transalpina • Castelul de Lut • Alba Iulia • Sibiu 📆 Ultimul tur | 20 sept 21:00 .
💻 www.cunoastetitara.md
📲 +373 60 61 41 41 .
#cunoastetitara
1
La Peleș, toamna🍂, statuile din curte prind viață. Se iau de mână și împreună cu frunzele organizează bal de dans. Vizitatorii pot intra oricând în horă, dar, evident, ca să intri în horă trebuie să ajungi acolo mai întâi. 🏰Peleș nu-i Bran, dar spiritele predecesorilor sunt vii și omniprezente în curtea castelului. Odată ajuns acolo, parcă pășești într-o lume paralelă, o lume a regilor atotputernici și reginelor fastuoase.

Pe 🗓20 octombrie, mergem la Castelul Peleș pentru a admira încă o dată reședința regală. Ia-ți rochia de bal, voia bună și un partener de dans și hai să rătăcim prin inima României.
#cunoastetitara
#igmoldova
#localsmd
#chisinau
0
Orașe sunt de multe feluri, mai mari, mai mici, mai vechi, mai noi, dar unele sunt indecent de frumoase. Este și cazul Sibiului. S-ar părea că nu e mare lucru o excursie spre Sibiu, dar odată ajuns acolo înțelegi că ai greșit să crezi asta.

Armonia în care se combină vechiul cu noul, medievalul cu contemporanul, românescul cu maghiarul este unul de invidiat și plăcut suprinzător.

Hai pe 20 septembrie cu noi într-o excursie spre Transalpina și descoperăm Sibiul de toamnă într-o gamă de culori cum n-ai mai văzut.
.
Excursie | Transalpina • Castelul de Lut • Alba Iulia • Sibiu 📆 Ultimul tur | 20 sept 21:00 - 23 sept 05:00
Obiective
✅Ansamblul fostei Mănăstiri Cisterciene, Cârța
✅Castelul de lut "Valea Zânelor"
✅Sibiu
✅Alba Iulia - oraș cetate
✅TRANSALPINA - Drumul către nori
✅Barajul și Lacul Oașa
✅Barajul și Lacul Tău Bistra
✅Mănăstirea Oașa
✅Pasul Urdele . 💻 www.cunoastetitara.md
📲 +373 60 61 41 41
#cunoastetitara
0
Zilele grele și nevoile nu se încheie niciodată, și tot lucrul din lume nu l-a făcut niciodată nimeni, dar asta nu înseamnă că nu meriți o vacanță de câteva zile😆 pentru a te deconecta de la rutină și a organiza o escapadă.

Iar atunci când oferta este pentru Cetatea Neamț, dubii nu mai trebuie să ai deloc. 🏰Cetatea Neamț ne așteaptă mereu cu lecția de istorie pregătită. Și cel mai important este că nu te trece la tablă. Mergi, vezi, asculți și te întorci uimit de ce-ai văzut.
Lasă șeful să strângă din dinți și măcar să se facă negru de mânie, pune 2 perechi de ciorapi în ghiozdan și hai cu noi să vizităm Cetatea Neamț.
. ↘ sâmbătă și duminică↙ ✔️ Lacul Roșu
✔️ Cheile Bicazului
✔️ Cetatea Neamțului
✔️ Lacul Izvorul Muntelui
✔️ Palatul Culturii din Iași ✔️ Muzeul Unirii ✔️ Strada Pietonală Iași
✔️ Palas Mall
etc.. 🏁 pornire sâmbătă 🕗 05:00 🚩 sosire duminică 🕗 23:59 📞 +373 60 61 41 41
💻www.cunoastetitara.md
#cunoastetitara
0
Fierarii zic:🤪 bate fierul cât e cald. Căruțașii zic să-ți cumperi roți iarna☃️ și sanie vara. Sfatul nostru este cât se poate de simplu și pertinent. Călătorește pe Transfăgărășan cât nu e închis.
🏰Vizităm cetățile Rupea și Făgăraș. La dos de dușmanii excursiilor. Aici ne înarmăm cu răbdare și voie bună.
ar în Sighișoara ne îndrăgostim💞. De tot. De străzi. De flori. De pavaj. De oameni. De noi.
❗️Trecem pe la barajul Vidraru unde ploile de toamnă vor oferi priveliști deosebite. Prin urmare, dacă ai fost vara acolo - nu se pune. Trebuie să mai mergi o dată.
🏔La lacul Bâlea ne scăldăm în emoții pozitive. Facem selfie și ne felicităm reciproc pentru minunăția pe care am ajuns să o vedem.
Hai pe 🗓27 septembrie ora ⏰22:00 în excursie spre Transfăgărășan și asigură-te că pășești cu dreptul în sezonul de excursii toamnă 2019.
.
c
👇Următoarele tururi ️ 📆27 septembrie 22:00 - 30 septembrie 05:00 📆18 octombrie 22:00 - 21 octombrie 05:00 📲+37360 61 41 41 💻www.cunoastetitara.md
#cunoastetitara #transfagarasan #chisinau #igmolddova #localsmd