Despre noi - Cunoaste-ti Tara

Despre noi

Salut. Texte oficiale de alea care să te facă să te simți ca în parlament n-avem.

Noi suntem Cunoaște-ți Țara. Suntem o echipă de tineri care organizează și petrec excursii și drumeții în România și în R. Moldova. Mulți dintre cei care au călătorit cu noi spun că suntem realizatori de vise, sursă de inspirație, agenți ai frumosului, etc. Noi spunem simplu, suntem o agenție care-și respectă și chiar iubește clienții și facem totul pentru ca tu să te simți bine și să te întorci cu cele mai frumoase amintiri din excursiile pe care le organizăm.

Lasând falsa modestie la o parte, sunt câteva aspecte care fac să fim cea mai bună alegere atunci când decizi să călătorești cu noi.

„Cunoaște-ţi Țara” este un proiect de excursii în România cu peste 7 ani experiență

1. Suntem primii

Cunoaște-ți Țara are cea mai largă și incluzivă ofertă de excursii în România. Vizităm în total peste 100 de obiective turistice din România: munți, lacuri, muzee, trasee renumite, biserici, mănăstiri, cetăți etc.

2. Suntem Tineri

E marele noastru avantaj. Echipa Cunoaște-ți Țara are o medie de vârstă de sub 28 de ani. Marele avantaj al acestui fapt este că tinerii de-o vârstă cu noi care merg în excursii, se simt înțeleși și în largul lor, iar seniorii întineresc pentru câteva zile în timpul excursiilor, fiind prinși într-un cerc vioi și plin de viață.

3. Suntem deschizători de drumuri

Ne-au spus-o și cei care călătoresc cu noi, am observat și singuri – mai sunt unii pe piață care încearcă să plimbe ursul pe cărări și trasee pe care noi le-am gândit, planificat și ajustat pentru o experiență cât mai frumoasă. Dar, știi și tu, nici o copie nu bate originalul, așa că, nu ne supărăm prea mult pe ”colegii” noștri.

Vrei să ai parte de o experiență frumoasă în România? Scrie, sună, rezervă un loc și fii sigur, luni dimineață, întors dintr-o excursie Cunoaște-ți Țara vei gândi despre România și vei privi spre ea altfel.

ECHIPA CUNOAȘTE-ȚI ȚARA

Suntem cea mai tânără și unită echipă din R. Moldova.

Sergiu Croitor

Manager de turism

CONTACTEAZA-MA

Romina Șuiu

manager de turism

CONTACTEAZA-MA

Mihai Leșco

Manager și ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Svetlana Gumeni

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Valentin Rotaru

Manager și ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Pavel Munteanu

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Nicoleta Brînzila

manager de turism

CONTACTEAZA-MA

Radu Țurcan

ghid montan de turism

CONTACTEAZA-MA

Oleg Lomov

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Meniu