Despre noi - Cunoaste-ti Tara

Despre noi

Salut. Texte oficiale de alea care să te facă să te simți ca în parlament n-avem.

Noi suntem Cunoaște-ți Țara. Suntem o echipă de tineri care organizează și petrec excursii și drumeții în România. Mulți dintre cei care au călătorit cu noi spun că suntem realizatori de vise, sursă de inspirație, agenți ai frumosului, etc. Noi spunem simplu, suntem o agenție care-și respectă și chiar iubește clienții și facem totul pentru ca tu să te simți bine și să te întorci cu cele mai frumoase amintiri din excursiile pe care le organizăm.

Lasând falsa modestie la o parte, sunt câteva aspecte care fac să fim cea mai bună alegere atunci când decizi să călătorești în România.

„Cunoaște-ţi Țara” este un proiect de excursii în România cu peste 5 ani experiență

1. Suntem primii

Cunoaște-ți Țara are cea mai largă și incluzivă ofertă de excursii în România. Vizităm în total peste 100 de obiective turistice din România: munți, lacuri, muzee, trasee renumite, biserici, mănăstiri, cetăți etc.

2. Suntem Tineri

E marele noastru avantaj. Echipa Cunoaște-ți Țara are o medie de vârstă de sub 28 de ani. Marele avantaj al acestui fapt este că tinerii de-o vârstă cu noi care merg în excursii, se simt înțeleși și în largul lor, iar seniorii întineresc pentru câteva zile în timpul excursiilor, fiind prinși într-un cerc vioi și plin de viață.

3. Suntem deschizători de drumuri

Ne-au spus-o și cei care călătoresc cu noi, am observat și singuri – mai sunt unii pe piață care încearcă să plimbe ursul pe cărări și trasee pe care noi le-am gândit, planificat și ajustat pentru o experiență cât mai frumoasă. Dar, știi și tu, nici o copie nu bate originalul, așa că, nu ne supărăm prea mult pe ”colegii” noștri.

Vrei să ai parte de o experiență frumoasă în România? Scrie, sună, rezervă un loc și fii sigur, luni dimineață, întors dintr-o excursie Cunoaște-ți Țara vei gândi despre România și vei privi spre ea altfel.

ECHIPA CUNOAȘTE-ȚI ȚARA

Suntem cea mai tânără și unită echipă din R. Moldova.

Sergiu Croitor

Manager proiect

CONTACTEAZA-MA

Jaklin Racu

Manager turism

CONTACTEAZA-MA

Aliona Pîslaru

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Oleg Lomov

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Valentin Creciun

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Constantin Vreme

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Ștefan Botezatu

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Cornel David

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Elena Stati

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Artemis Balan

Ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Andrian Grosu

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

Artur Bețcu

ghid de turism

CONTACTEAZA-MA

5

Ani de experiență

32

Raioane participante

429

De instituții

97350

Persoane în excursii

1
Doi băieți minunați, cum numai la Cunoaște-ți Țara sunt, au avut în weekendul ăsta grijă de 2 ”grupuri călătoare” printre frumusețile României. 👬

Valentin Creciun a fost ghidul turului spre Cheile Bicazului. 🏞 Observați din poze că Valentin e foarte fixat pe fotografii de grup. 👨‍👩‍👧‍👦 Fapt care mi se pare destul de corect, adică, în ce fel de fotografie să prinzi mai multe emoții, decât în una în care 30 de oameni zâmbesc fereciți în timpul unei excursii minunate. 🤩

Artemis și-a luat armata de excursioniști nesățioși și-a făcut și el o plimbare pe Transalpina, a trecut prin Valea Zânelor 🧚‍♀️ și chiar a prins una pe care a pozat-o frumușel. 👸

Altfel zis, Cunoaște-ți Țara a fost și în acest weekend sursa de voie bună pentru toți cei care au decis să viziteze România. 😍 Băieții pregătesc următoarele excursii. Se merită să-i cunoști, dar să ai ocazia să-ți fie ghid nici nu mai zic nimic… Aur, nu băieți…🌟🌟🌟 Detalii aici: 💻 cunoastetitara.md
Sună acum: 📲 +373 60 61 41 41 .
.
.
#cunoastetitara
#promovezromania
#exploreromania
#igromania
#chisinau
#localsmd
#pedrumuri
#excursie
#vacanta
#transalpina
#valeazanelor
#casteluldelut
#cheilebicazului
#laculrosu