De ce sa mergi în drumeții ? Vezi toate beneficiile - Cunoaste-ti Tara

De ce sa mergi în drumeții ? Vezi toate beneficiile

admin

21 iunie 2020

Niciun comentariu

Drumețiile sunt una dintre cele mai plăcute forme de mișcare și relaxare, cu nenumarate efecte pozitive asupra corpului și minții.

 

Ai vrut  să încerci ceva nou și nu ai curajul încă să o faci? Ți-ar plăcea să evadezi  într-un loc în care să te conectezi la natură și unde să ai parte de un altfel de aer?

După această periaodă de izolare, probabil ți-ai dat seama că e momentul să faci ceva nou și să ieși din zona ta de confort.  Ne-am gândit să-ți venim în ajutor!

Îți prezentăm o seriie de beneficii care te vor convinge să încerci și tu o drumeție!

 

 

  1. Relaxarea în natură? Muntele, defilee, dealuri sunt locurile perfecte de a fi în mijlocul ei și a te bucura de fiecare colțișor ascuns. Mai mult, este ocazia perfectă de a evada fie pentru o zi, sau într-o vacanță de câteva zile într-un loc lipsit de griji, cu multă liniște departe de agitația cotidiană cu care ești obișnuit. Sentimentul de libertate pe care îl capeți odată ce ai reușit să parcurgi un traseu nu poate fi egalat cu nimic altceva.
  2. Mișcarea și mersul  pe teren accidentat, sau poteci, te vor ajuta la întreținerea sau formare unei condiții fizice. Știm că primele trasee nu vor fi tocmai ușor de realizat și confortabile, mai ales pentru un începător. Dar, perseverența este cheia. Te vei obișnui treptat, de aceea nu trebuie să alegi pentru început traseele dificile.
  3.  Drumeția te disciplinează, te învață să fii o persoană mai organizată, dar și răbdătoare. 
  4. Prilejul perfect de a căpăta mai multă încredere în tine, a scăpa de stres și anxietate este o drumeție. Știti voi vorba aceea: Nu există nu pot, există nu vreau. Nu îți pune piedici singur. Crede-ne pe cuvânt, încrederea pe care o capeți după fiecare traseu parcurs nu se compară cu niciun alt sentiment. Iar când ești în fața unui peisaj de vis pe care nu l-ai mai văzut până atunci și la care ai ajuns prin forțele proprii, nu mai încape loc de stres și anxietate.
  5. Nu în ultimul rând o drumeție îi aduce pe oameni împreună și te ajută să socializezi. În drumeție cunoști oameni pasionați, optimiști, care împart aceeași bucurie cu tine.  Te alegi cu prietenii și cu amintiri de neuitat.

 

Vrei să te convingi?

Am pregătit mai multe  filmulețe 📽. Bineînțeles că un clip video nu poate transmite toată experiența unei drumeții, dar cu siguranță poate oferi o idee, aprinde o dorință, stârni o nerăbdare și cine știe, poate în cel mai scurt timp vom avea ocazia să ne întoarcem chiar și cu tine 😉

Hai cu noi în următoarele aventuri! Avem pregătite multe drumeții  pentru toți, de la începători până la experimentați.

URMĂTOAREA DRUMEȚIE 11 aprilie 2021, (duminică)

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

A fost ceva nemaipomenit! Rupt de realitate ❤️ Chiar dacă ma dor toți muschii, oricum sunt recunoscătoare pentru asa...

Publicată de Stella Nani pe Luni, 8 iunie 2020

Dacă e să petreci un wekeend pe cinste şi deosebit de rutina zilnică, atunci doar cu cei de la "Cunoaşte-ți Țara". Recamand cu toată încrederea şi mulțumim pentru organizarea unei excursii memorabile.

Publicată de Diana Gumeni pe Duminică, 8 martie 2020

Salut! Dacă esti amator de odihnă activa, îți recomand drumețiile. Iar dacă, nu știi cu cine să le faci, îți recomand...

Publicată de Nelea Vasilachi pe Marţi, 8 octombrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *