Rezervare online pentru : Hunedoara-Timișoara-Sibiu-Brașov

Ne puteți urmări și pe www.facebook.com/cunoastetitara

Hunedoara-Timișoara-Sibiu-Brașov

Despre tur

Alba Iulia este atestata documentar pentru prima data ca fiind capitala Daciei Apulensis in timpul domniei lui Marcus Aurelius. Alba Iulia este asimilata cu un oras plin de istorie, biserici si cetati de piatra, imprejurimile sale vin sa recompenseze lipsa naturii. Cascade, munti, pesteri si ghetari, rezervatii naturale, stanci cu privelisti care-ti taie respiratia – toate convietuiesc de mii de ani in imprejurimile orasului Alba Iulia.

 

Hunedoara este un judet care iti ofera de toate atunci cand vine vorba despre turism: istorie, munti, peisaje deosebite, vestigii istorice incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, statiuni montane sau balneare. Castelul Corvinilor este cetatea medievală a orașului Hunedoara, situat în „top 10 destinații de basm din Europa”.

 

Timișoara este supranumit „Mica Vienă”, “inima Banatului”, “orașul de pe Bega”, “orașul florilor”. Cel mai mare oraș din vestul țării și unul dintre cele mai frumoase din România. Cotat ca fiind unul dintre orașele cu cele mai bogate patrimonii arhitecturale și culturale din România, Timișoara este un obiectiv turistic pe care trebuie să-l adaugi pe lista locurilor vizitate. Timisoara este cunoscuta si ca Temesvar in ungureasca, Temisvar in sarba, ca Temeschwar sau Temeschburg in germana, si ca Timisvar in bulgara.

 

Sibiu, un oraș divers și interesant, cu multe activităţi si atracţii turistice. Oraş medieval cu o istorie veche de 900 de ani, Sibiul a păstrat multe mărturii ale trecutului, care prezintă astazi un interes deosebit pentru vizitatori. Zidurile vechilor centuri de apărare, turnurile denumite după breslele Sibiului, piețele centrale cu istoria lor, imobilele vechi încărcate de poveștile istoriei – multe dintre acestea adăpostind în trecut personalitățile Sibiului, muzeele orașului și tot ceea ce înseamnă viața culturală a unui oraș istoric care respiră aerul modernității și europenismului, creează în Sibiu un atu care atrage inevitabil vizitatori de toate vârstele. Istoria unui centru medieval recunoscut, atuurile unui oraș al premierelor în inovație, tehnică, educație și cultură, dinamismul unui oraș orientat spre Europa și valorile sale, oferă diversitatea pe care turiștii o caută în locațiile pe care le vizitează.

 

Un oraș cu o poziționare deosebită și o istorie veche, Brașov, supranumit „Orașul de sub Tâmpa”, are o atmosferă desprinsă parcă din cărțile cu povești, cu ale sale case colorate, cu turnulețe și acoperișuri țuguiate, din țiglă. Brașovul cel vechi și pitoresc poate fi descoperit “la picior” luând-o pe străduțele sale pietruite, căci mare parte din atracțiile sale sunt concentrate în centrul istoric. Braşov înseamnă istorie şi modernism. Faima sa se datorează în mare parte peisajelor superbe pe care le oferă cu multă dăruire Munții Bucegi și Făgăraș.

Ziua 1,Hunedoara

Alba Iulia (Cetatea Alba Carolina), Castelul Corvinilor din Hunedoara

Ziua 2 ,Timișoara

Catedrala Mitropolitană, Piața Victoriei

Ziua 3, Brașov

Sibiu (Piața Unirii), Brașov (Strada Sforii, Piața Sfatului, Prima școală românească)

Artenie Petrașcu

photo

Castelul Corvinilor din Hunedoara

photo

Timișoara

photo

Sibiu

photo

Brașov

Informații adiționale

  • Pornire : 30 iunie, 2017
  • Întoarcere : 02 iulie, 2017
  • Durata: 3 Zile, 2 Nopți
  • Persoane: 50
  • Disponibilitate: 50
  • Preț transport: 850
  • Cazare: Timișoara

Ai nevoie de ajutor?!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

cunoastetitara

2 zile, 1 noapte Începând cu 500

Iași, Lacul Roșu și Cheile Bicazului

Book Now
cunoastetitara

1 zi Începând cu 200

Iași

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 700

Bucureşti, Sinaia [Prahova], Brașov [9-11 iunie]

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 600

Brașov

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 700

Cluj-Napoca

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 22, of. 334

+37360 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Loading...
Apel
Directions
Descoperă Brașovul, Obține [Gratuit] 2 nopți de cazare, o masă în zi [ Obține oferta ]
București, Sinaia și Brașov [19-21mai], 4 locuri disponibile [ Obține oferta ]