Rezervare online pentru : Timișoara, Hunedoara , Sibiu, Brașov

Timișoara, Hunedoara , Sibiu, Brașov

Despre tur

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

Hunedoara este un judet care iti ofera de toate atunci cand vine vorba despre turism: istorie, munti, peisaje deosebite, vestigii istorice incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, statiuni montane sau balneare. Castelul Corvinilor este cetatea medievală a orașului Hunedoara, situat în „top 10 destinații de basm din Europa”.

 

Timișoara este supranumit „Mica Vienă”, “inima Banatului”, “orașul de pe Bega”, “orașul florilor”. Cel mai mare oraș din vestul țării și unul dintre cele mai frumoase din România. Cotat ca fiind unul dintre orașele cu cele mai bogate patrimonii arhitecturale și culturale din România, Timișoara este un obiectiv turistic pe care trebuie să-l adaugi pe lista locurilor vizitate. Timisoara este cunoscuta si ca Temesvar in ungureasca, Temisvar in sarba, ca Temeschwar sau Temeschburg in germana, si ca Timisvar in bulgara.

 

Sibiu, un oraș divers și interesant, cu multe activităţi si atracţii turistice. Oraş medieval cu o istorie veche de 900 de ani, Sibiul a păstrat multe mărturii ale trecutului, care prezintă astazi un interes deosebit pentru vizitatori. Zidurile vechilor centuri de apărare, turnurile denumite după breslele Sibiului, piețele centrale cu istoria lor, imobilele vechi încărcate de poveștile istoriei – multe dintre acestea adăpostind în trecut personalitățile Sibiului, muzeele orașului și tot ceea ce înseamnă viața culturală a unui oraș istoric care respiră aerul modernității și europenismului, creează în Sibiu un atu care atrage inevitabil vizitatori de toate vârstele. Istoria unui centru medieval recunoscut, atuurile unui oraș al premierelor în inovație, tehnică, educație și cultură, dinamismul unui oraș orientat spre Europa și valorile sale, oferă diversitatea pe care turiștii o caută în locațiile pe care le vizitează.

 

Un oraș cu o poziționare deosebită și o istorie veche, Brașov, supranumit „Orașul de sub Tâmpa”, are o atmosferă desprinsă parcă din cărțile cu povești, cu ale sale case colorate, cu turnulețe și acoperișuri țuguiate, din țiglă. Brașovul cel vechi și pitoresc poate fi descoperit “la picior” luând-o pe străduțele sale pietruite, căci mare parte din atracțiile sale sunt concentrate în centrul istoric. Braşov înseamnă istorie şi modernism. Faima sa se datorează în mare parte peisajelor superbe pe care le oferă cu multă dăruire Munții Bucegi și Făgăraș.

via GIPHY

AI CARTE, AI PARTE DE ROMÂNIA

Pentru toți cei care vor să vadă România, lucrurile s-au simplificat extrem de mult! E suficient să ai pașaportul biometric în buzunar și o carte în mână, de restul (transport, cazare, o masă pe zi, acces la obiectivele turistice) se ocupă organizatorii campaniei Cunoaște-ți Țara.

Cartea costă 200 de lei și poate fi cumpărată de la orice chioșc de ziare Moldpresa, Ziarul Timpul, de la librăriile Cartier, Pro Noi, Librarius, prin Poșta Moldovei, online pe www.bestseller.md sau direct de la organizatori.

Nu este vorba de nicio păcăleală: datorită parteneriatelor și celor implicați, transportul până la Iași este acoperit prin achiziționarea cărții, rezervând excursia telefonic sau pe site pe baza codului de pe copertă. Gratuite sunt și cazarea, o masă pe zi precum și accesul la obiectivele turistice găsite de organizatori. Desigur, este acoperit transportul numai până la Iași, mai departe cei care vor să aleagă tururile pe distanțe mai lungi achită la autocar restul de bani, dar oricum mai puțin decât la cursele de linie.

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

  • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
  • o masă în zi (gratuit)
  • 2 nopți de cazare gratuită (cămin)
photo

Ziua 1,Drum spre Timișoara

✔️ Castelul Corvinilor din Hunedoara 🔶 ✔️ Cetatea Deva 🔶 ✔️ Charlottenburg (singurul sat circular din România) 🔶
photo

Ziua 2 ,Timișoara

✔️ Catedrala Mitropolitană și Piața Operei 🔶 ✔️ Piața Victoriei 🔶 ✔️ Piața Unirii 🔶 ✔️ Muzeul satului Bănățean Timișoara 🔶 ✔️ Castelul Huniade (Muzeul Banatului) 🔶 ✔️ Sinagoga din Cetate 🔶 ✔️ Bastionul Maria Theresia 🔶 ✔️ Biserica romano-catolică Millenium 🔶 ✔️ Parcul Rozelor 🔶
photo

Ziua 3,drum spre R. Moldova

✔️ Turnul Sfatului din Sibiu 🔶 ✔️ Piața Mare din Sibiu 🔶 ✔️ Piața Mică din Sibiu 🔶 ✔️ Piața Huet din Sibiu 🔶 ✔️ Podul Minciunilor din Sibiu 🔶 ✔️ Biserica Evanghelică din Sibiu 🔶 ✔️ Catedrala Ortodoxă din Sibiu 🔶 ✔️ Biserica Catolică din Sibiu 🔶 ✔️ Parcul Cetății ( Turnul Dulgherilor, Archebuzierilor, Turnul Olarilor, și Turnul Gros) 🔶 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔️ Piața Sfatului din Brașov 🔶 ✔️ Biserica Neagră din Brașov🔶 ✔️ Poarta Ecaterinei (Catharinei) din Brașov 🔶 ✔️ Poarta Schei din Brașov 🔶 ✔️ Turnul Alb și Turnul Negru din Brașov 🔶 ✔️ Strada Sforii din Brașov 🔶 ✔️ Muzeul Primei Școli Românești din Brașov🔶 ✔️ Cetățuia / Dealul Cetății din Brașov🔶 ✔️ Strada după ziduri din Brașov 🔶

Artenie Petrașcu

photo

Castelul Corvinilor din Hunedoara

photo

Timișoara

photo

Sibiu

photo

Brașov

Informații adiționale

  • Pornire : 30 iunie, 2017
  • Întoarcere : 02 iulie, 2017
  • Durata: 3 Zile, 2 Nopți
  • Persoane: 50
  • Disponibilitate: 31
  • Preț transport: 650 lei md + cartea Blocați în labirint
  • Cazare: Timișoara

Ai nevoie de ajutor?!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 500 lei md +carte

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 450 lei +carte

Sibiu, Sighișoara, Făgăraș

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md +carte

Bucovina (Putna) + Iași [23-25 iunie]

Book Now

2 zile, 1 noapte Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

Lacul Roșu și Cheile Bicazului, Iași [24-25 Iunie]

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 500 lei md +carte

Bucureşti, Sinaia [Prahova], Brașov

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 22, of. 334

+37360 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions