Rezervare online pentru : Transfăgărășan [Târgoviște], Curtea de Argeș, Brașov

Transfăgărășan [Târgoviște], Curtea de Argeș, Brașov

Despre tur

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

Transfagărășanul este unul dintre cele mai celebre drumuri din Romania, si chiar si din Europa, datorita inaltimii la care a fost construit, a peisajelor superbe si a numeroaselor serpentine. Drumul este spectaculos pentru ca strabate muntii Fagaras, cei mai inalti munti de la noi din tara, astfel Transfagarasanul atinge o altitudine de 2042 de metri, fiind al doilea drum din Romania ca altitudine, dupa Transalpina.

Un oraș cu o poziționare deosebită și o istorie veche, Brașov, supranumit „Orașul de sub Tâmpa”, are o atmosferă desprinsă parcă din cărțile cu povești, cu ale sale case colorate, cu turnulețe și acoperișuri țuguiate, din țiglă. Brașovul cel vechi și pitoresc poate fi descoperit “la picior” luând-o pe străduțele sale pietruite, căci mare parte din atracțiile sale sunt concentrate în centrul istoric. Braşov înseamnă istorie şi modernism. Faima sa se datorează în mare parte peisajelor superbe pe care le oferă cu multă dăruire Munții Bucegi și Făgăraș.

Mănăstirea Curtea de Argeş este un loc spiritual important al României şi o destinaţie de pelerinaj de mare valoare istorică pentru patrimoniul cultural al ţării. De Mănăstirea Curtea de Argeş se leagă numeroase poveşti şi legende, dar nici una nu o întrece în popularitate pe Legenda meşterului Manole.

AI CARTE, AI PARTE DE ROMÂNIA

Pentru toți cei care vor să vadă România, lucrurile s-au simplificat extrem de mult! E suficient să ai pașaportul biometric în buzunar și o carte în mână, de restul (transport, cazare, o masă pe zi, acces la obiectivele turistice) se ocupă organizatorii campaniei Cunoaște-ți Țara.

Cartea costă 200 de lei și poate fi cumpărată de la orice chioșc de ziare Moldpresa, Ziarul Timpul, de la librăriile Cartier, Pro Noi, Librarius, prin Poșta Moldovei, online pe www.bestseller.md sau direct de la organizatori.

Nu este vorba de nicio păcăleală: datorită parteneriatelor și celor implicați, transportul până la Iași este acoperit prin achiziționarea cărții, rezervând excursia telefonic sau pe site pe baza codului de pe copertă. Gratuite sunt și cazarea, o masă pe zi precum și accesul la obiectivele turistice găsite de organizatori. Desigur, este acoperit transportul numai până la Iași, mai departe cei care vor să aleagă tururile pe distanțe mai lungi achită la autocar restul de bani, dar oricum mai puțin decât la cursele de linie.

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

  • 2 nopți de cazare în condiții de cămin
  • o masă pe zi
  • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
photo

Ziua 1,Transfagarasan

✔️ Făgăraș 🔶 ✔️ Transfăgărășan 🔶 ✔️ Lacul Bâlea 🔶 ✔️ Brajul și Lacul de acumulare Vidraru 🔶 ✔️ Mănăstirea Curtea de Argeș 🔶
photo

Ziua 2 ,Targoviște

✔️ Ansamblul monumental Curtea Domnească 🔶 ✔️ Turnul Chindiei 🔶 ✔️ Măstirea Dealu 🔶 ✔️ Muzeul tiparului 🔶 ✔️ Turnul Poarta Bucureștilor 🔶 ✔️ Gradina Zoologica Targoviste 🔶
photo

Ziua 3, Brașov

✔️ Piața Sfatului din Brașov 🔶 ✔️ Biserica Neagră din Brașov🔶 ✔️ Poarta Ecaterinei (Catharinei) din Brașov 🔶 ✔️ Poarta Schei din Brașov 🔶 ✔️ Turnul Alb și Turnul Negru din Brașov 🔶 ✔️ Strada Sforii din Brașov 🔶 ✔️ Muzeul Primei Școli Românești din Brașov🔶 ✔️ Cetățuia / Dealul Cetății din Brașov🔶 ✔️ Strada după ziduri din Brașov 🔶

Artenie Petrașcu

photo

Transfăgărășan- cel mai frumos drum din lume

photo

Brașov

Informații adiționale

  • Pornire : 08 august, 2017
  • Întoarcere : 10 august, 2017
  • Durata: 3 Zile, 2 Nopți
  • Persoane: 50
  • Disponibilitate: 25
  • Preț transport: 550 lei md+carte
  • Cazare: Targoviște

Ai nevoie de ajutor?!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

ARAD

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 600 lei md+carte Blocați în Labirint

ALBA IULIA, TRANSALPINA, HOREZU [1-3AUGUST]

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 500 lei md +carte

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 500 lei + carte

Sibiu, Sighișoara, Făgăraș

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 22, of. 334

+37360 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions