Rezervare online pentru : Sibiu, Sighișoara, Făgăraș

Sibiu, Sighișoara, Făgăraș

Despre tur

Sibiu

Sibiu – supranumit ”orașul roșu” sau ”Mica Vienă”. Sibiul are reputația de a fi cel mai frumos oraș din România. Este greu să nu te lași cucerit de farmecul acestui ansamblu baroc a cărui frumusețe a făcut ca orașul să fie desemnat capitală europeană în 2007. Un oraș înalt și unul jos, care se îmbină în mod fericit, locuri spectaculoase și străduțe mărginite de clădiri zugrăvite în nuanțe pastel, acoperișuri de țiglă roșie, cu luncarne delicat conturate, o atmosferă specială… totul contribuie la puterea de seducție pe care Sibiul o exercită asupra vizitatorului.

Sighișoara

Dominând valea Târnavei Mari, cetatea Sighișoara te vrăjește dintr-odată. Cu o înfățișare foarte germană, cetatea istorică este fără îndoială una din bijuteriile Transilvaniei. Unitatea arhitectuală de dimensiuni umane și atmosfera liniștită își conjugă eforturile pentru a reține interesul vizitatorului. Vă va face plăcere să rătăciți pe străduțele calme, unde timpul pare să se fi oprit în loc.

Făgăraș

Cetatea Făgăraş a fost construită în 1310, ca punct de apărare împotriva atacurilor tătarilor şi otomanilor. În trecut, cetatea a fost ocupată de Mihai Viteazul, în 1599, iar apoi acesta a dăruit-o soţiei sale, Doamna Stanca, împreună cu domeniul aferent. De-a lungul timpului, Cetatea Făgăraş a fost, pe rând, şi cazarmă, închisoare militară, reşedinţa episcopului şi închisoare pentru oponenţii sistemului comunist. Abia în 1965 se încep lucrări de restaurare şi conservare pentru a aduce cetatea la stadiul în care o găsim azi.

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

AI CARTE, AI PARTE DE ROMÂNIA

Pentru toți cei care vor să vadă România, lucrurile s-au simplificat extrem de mult! E suficient să ai pașaportul biometric în buzunar și o carte în mână, de restul (transport, cazare, o masă pe zi, acces la obiectivele turistice) se ocupă organizatorii campaniei Cunoaște-ți Țara.

Cartea costă 200 de lei și poate fi cumpărată de la orice chioșc de ziare Moldpresa, Ziarul Timpul, de la librăriile Cartier, Pro Noi, Librarius, prin Poșta Moldovei, online pe www.bestseller.md sau direct de la organizatori.

Nu este vorba de nicio păcăleală: datorită parteneriatelor și celor implicați, transportul până la Iași este acoperit prin achiziționarea cărții, rezervând excursia telefonic sau pe site pe baza codului de pe copertă. Gratuite sunt și cazarea, o masă pe zi precum și accesul la obiectivele turistice găsite de organizatori. Desigur, este acoperit transportul numai până la Iași, mai departe cei care vor să aleagă tururile pe distanțe mai lungi achită la autocar restul de bani, dar oricum mai puțin decât la cursele de linie.

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

  • 2 nopți de cazare în condiții de cămin
  • o masă pe zi
  • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice

Sibiu,

Sibiu,

Viscri,

Informații adiționale

  • Pornire : 03 august, 2017
  • Întoarcere : 05 august, 2017
  • Durata: 3 zile şi 2 nopţi
  • Persoane: 47
  • Preț transport: 450 lei +carte
  • Cazare: Sibiu

Ai nevoie de ajutor?!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 500 lei md +carte

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md +carte

Bucovina (Putna) + Iași [23-25 iunie]

Book Now

2 zile, 1 noapte Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

Lacul Roșu și Cheile Bicazului, Iași [24-25 Iunie]

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 500 lei md +carte

Bucureşti, Sinaia [Prahova], Brașov

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei+cartea Blocați în Labirint

Oradea, Parcul National Munții Apuseni

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 22, of. 334

+37360 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions