Rezervare online pentru : Bucureşti, Sinaia [Prahova], Brașov

Bucureşti, Sinaia [Prahova], Brașov

Despre turBucureşti  – cunoscut sub numele de Micul Paris. București este un spațiu al parcurilor, clădirilor culturale, localurilor chic și al străzilor pline de viață. Oraşul se prezintă cu un profil complet eclectic, de vreme ce clădirile vechi care încă mai există, şi care au o valoare istorică de nedisputat, sunt în mod eterogen puse în oglindă cu stabilimentele construite fie în stil comunist, fie într-un stil modern.

 

Sinaia – una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România se prezintă vizitatorului cu un bogat trecut cultural și social. Fosta reședință a regilor, și purtând un nume sfânt, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oară Mănăstirii Sinaia de către Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia înbină neîntrecut frumusețea naturii cu cea a artei arhitecturale.

 

 

Un oraș cu o poziționare deosebită și o istorie veche, Brașov, supranumit „Orașul de sub Tâmpa”, are o atmosferă desprinsă parcă din cărțile cu povești, cu ale sale case colorate, cu turnulețe și acoperișuri țuguiate, din țiglă. Brașovul cel vechi și pitoresc poate fi descoperit “la pas” luând-o pe străduțele sale pietruite, căci mare parte din atracțiile sale sunt concentrate în centrul istoric. Braşov înseamnă istorie şi modernism. Faima sa se datorează în mare parte peisajelor superbe pe care le oferă cu multă dăruire Munții Bucegi și Făgăraș.

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

Joi

22:00

Duminică spre Luni

04:00-05:00

AI CARTE, AI PARTE DE ROMÂNIA

↓ Cartea ”BLOCAȚI ÎN LABIRINT” ↓

Pentru toți cei care vor să vadă România, lucrurile s-au simplificat extrem de mult! E suficient să ai pașaportul biometric în buzunar și o carte în mână, de restul (transport, cazare, o masă pe zi, acces la obiectivele turistice) se ocupă organizatorii campaniei Cunoaște-ți Țara.

Ca să mergi până la Iași, beneficiind de cazare, o masă pe zi, acces la vizitatarea obiectivelor turistice și transportul tur-retur, îți trebuie o carte, dar nu orice carte, ci BLOCAȚI ÎN LABIRINT, prima apariție editorială semnată de George Simion.

Cartea costă 200 de lei și poate fi cumpărată de la orice chioșc de ziare Moldpresa, de la librăriile CartierPro NoiLibrariusZiarul Timpul, prin Poșta Moldovei, online pewww.bestseller.md sau direct de la organizatori.

Nu este vorba de nicio păcăleală: datorită parteneriatelor și celor implicați, transportul până la Iași este acoperit prin achiziționarea cărții, rezervând excursia telefonic sau pe site  pe baza codului de pe copertă. Gratuite sunt și cazarea, o masă pe zi precum și accesul la obiectivele turistice găsite de organizatori. Desigur, este acoperit transportul numai până la Iași, mai departe cei care vor să aleagă tururile pe distanțe mai lungi achită la autocar restul de bani, dar oricum mai puțin decât la cursele de linie.

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

  • 2 nopţi de cazare în condiții de cămin
  • o masă pe zi
  • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
photo

Ziua 1,Bucureşti

✔️ Centrul Vechi a Bucureștiului🔶 ✔️ Patriarhia Română 🔶 ✔️ Palatul Parlamentului 🔶 ✔️ Vizitarea Parcul Titan 🔶 ✔️ Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”🔶 ✔️ Timp liber la PARK LAKE Mall 🔶 ✔️ Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” 🔶
photo

Ziua 2 ,Prahova

✔️ Vizitare Mănăstirea Caraiman🔶 ✔️ Vizitare or. Sinaia 🔶 ✔️ Castelul Peleș din Sinaia 🔶 ✔️ Urcare în munții Bucegi la 1900 m altitudine 🔶
photo

Ziua 3,Braşov

✔️ Piața Sfatului din Brașov 🔶 ✔️ Biserica Neagră din Brașov🔶 ✔️ Poarta Ecaterinei (Catharinei) din Brașov 🔶 ✔️ Poarta Schei din Brașov 🔶 ✔️ Turnul Alb și Turnul Negru din Brașov 🔶 ✔️ Strada Sforii din Brașov 🔶 ✔️ Muzeul Primei Școli Românești din Brașov🔶 ✔️ Cetățuia / Dealul Cetății din Brașov🔶 ✔️ Strada după ziduri din Brașov 🔶
photo

Sergiu Croitor

photo

București

photo

Povestea Castelului Peleş

photo

Sinaia Art&Tour

photo

Cum a fost în turul [19-21 mai]

photo

Cum a fost în turul [26-28 mai]

Informații adiționale

  • Pornire : 10 iulie, 2017
  • Întoarcere : 14 iulie, 2017
  • Durata: 3 zile şi 2 nopţi
  • Persoane: 50
  • Disponibilitate: 45
  • Preț transport: 500 lei md +carte
  • Cazare: condiţii de cămin [3-4 persoane în cameră]

Ai nevoie de ajutor?!

Informații de contact

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

ARAD

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 600 lei md+carte Blocați în Labirint

ALBA IULIA, TRANSALPINA, HOREZU [1-3AUGUST]

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 500 lei md +carte

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 500 lei + carte

Sibiu, Sighișoara, Făgăraș

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 22, of. 334

+37360 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions