Rezervare online pentru : Lacul Roșu și Cheile Bicazului, Iași

Lacul Roșu și Cheile Bicazului, Iași

Despre tur

 

 

Comandă un apel! Te sunăm imediat!

Iaşi este cel mai mare oraş din nordul României. Iaşiul este oraşul marilor iubiri, al primei mari uniri, al primului spectacol de teatru în limba română, al primului muzeu literar memorial şi al primului Muzeu de Istorie Naturală. Capitală a Moldovei şi în acelaşi timp un important centru universitar, Iaşiul este un oraş dinamic în care nu ai cum să te plictiseşti.

Lacul Roşu este una dintre cele mai cunoscute atracţii turistice din România, deoarece împrejurimile sunt înconjurate de legenda formării lacului cu ape roşiatice. Numele de Lacul Roşu provine de la culoarea întunecată pe care o capătă acesta, însă legenda îi mai spune şi Lacul Ucigaş.

Cheile Bicazului se numără printre cele mai spectaculoase atracţii naturale din România. Formate în milioane de ani, în urma eroziunii stâncilor de granit de către apele învolburate ale râului cu acelaşi nume, Cheile Bicazului sunt poarta de trecere între regiunile Transilvania şi Moldova. Din punct de vedere turistic, Cheile Bicazului sunt absolut spectaculoase, cu succesiuni de curbe şi serpentine care îţi dezvăluie la fiecare pas un peisaj sălbatic şi impresionant.

Sâmbătă

06:00

Duminică

22:00

AI CARTE, AI PARTE DE ROMÂNIA

↓ Cartea ”BLOCAȚI ÎN LABIRINT” ↓

Pentru toți cei care vor să vadă România, lucrurile s-au simplificat extrem de mult! E suficient să ai pașaportul biometric în buzunar și o carte în mână, de restul (transport, cazare, o masă pe zi, acces la obiectivele turistice) se ocupă organizatorii campaniei Cunoaște-ți Țara.

Ca să mergi până la Iași, beneficiind de cazare, o masă pe zi, acces la vizitatarea obiectivelor turistice și transportul tur-retur, îți trebuie o carte, dar nu orice carte, ci BLOCAȚI ÎN LABIRINT, prima apariție editorială semnată de George Simion.

Cartea costă 200 de lei și poate fi cumpărată de la orice chioșc de ziare Moldpresa, de la librăriile CartierPro NoiLibrariusZiarul Timpul, prin Poșta Moldovei, online pewww.bestseller.md sau direct de la organizatori.

Nu este vorba de nicio păcăleală: datorită parteneriatelor și celor implicați, transportul până la Iași este acoperit prin achiziționarea cărții, rezervând excursia telefonic sau pe site  pe baza codului de pe copertă. Gratuite sunt și cazarea, o masă pe zi precum și accesul la obiectivele turistice găsite de organizatori. Desigur, este acoperit transportul numai până la Iași, mai departe cei care vor să aleagă tururile pe distanțe mai lungi achită la autocar restul de bani, dar oricum mai puțin decât la cursele de linie.

Comments

comments

CUNOAȘTE-ȚI ȚARA ÎȚI OFERĂ GRATUIT!

  • 1 noapte de cazare în condiții de cămin
  • o masă pe zi
  • acces liber la vizitarea obiectivelor turistice
photo

Ziua 1,Iași

✔️Manastirea Sf. Trei Ierarhi 〰️ ✔️Palatul Culturii 〰️ ✔️Catedrala Romano-Catolică 〰️ ✔️ Catedrala Mitropolitană Sf. Parascheva 〰️ ✔️ Parcul Copou (Teiul lui Mihai Eminescu) 〰️ ✔️ Mănăstirea Gălata 〰️ ✔️ Mănăstirea Cetățuia 〰️ ✔️ Muzeul Unirii 〰️ ✔️ Mănăstirea Golia 〰️ ✔️ Program liber Palas Mall 〰️
photo

Ziua 2 ,Neamț

✔️Lacul Roșu 🔶 ✔️ Cheile Bicazului 🔶 ✔️ Cetatea Neamțului 🔶 ✔️ Târgu Neamț 🔶

Sergiu Casapu

photo

Cheile Bicazului

photo

Lacul Roșu

Informații adiționale

  • Pornire : 22 iulie, 2017
  • Întoarcere : 23 iulie, 2017
  • Durata: 2 zile, 1 noapte
  • Persoane: 50
  • Disponibilitate: 47
  • Preț transport: 300 lei md + carte Blocați în Labirint
  • Cazare: Iasi

Ai nevoie de ajutor?!

+373 60 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Recomandăm și următoarele tururi

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

ARAD

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 650 lei md + cartea Blocați în labirint

TIMIȘOARA, DEVA, HUNEDOARA, SIBIU, BRAȘOV

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 600 lei md+carte Blocați în Labirint

ALBA IULIA, TRANSALPINA, HOREZU [1-3AUGUST]

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 300 lei md + carte Blocați în Labirint

București

Book Now

3 Zile, 2 Nopți Începând cu 500 lei md +carte

Transfăgărășan, București, Brașov

Book Now

3 zile şi 2 nopţi Începând cu 500 lei + carte

Sibiu, Sighișoara, Făgăraș

Book Now

Cunoaște-ți Țara

Călătorește, Descoperă, Povestește

str. Pușkin 22, of. 334

+37360 61 41 41

contact@cunoastetitara.md

Urmărește-ne pe Facebook

Apel
Directions